We zijn per direct op zoek naar een parttime/fulltime

allround hovenier

 

Werkzaamheden bestaan uit:

 

Als hovenier bij van Bergenhenegouwen Hoveniers krijg je de kans om elke dag in een klein team aan mooie projecten te werken. Iedere dag is anders! Door het gebruik van diverse materialen en een persoonlijk plan voor de tuin van de klant sta je elke dag voor een nieuwe uitdaging. De ene dag hebben we een klus waarbij we zorgen voor het onderhoud van een tuin, de andere dag realiseren of renoveren we tuinen. Ook zijn we gespecialiseerd in het bouwen van veranda’s en tuinhuizen, wat naar ons idee iedere tuin afmaakt.

Als ons nieuwe teamlid krijg je de kans om mee te denken aan nieuwe ideeën voor mooie en diverse klantprojecten. Door ons kleine team heb je alle ruimte om hierin mee te denken en te groeien. Wij zijn klaar om met jou op een zo creatief en praktisch mogelijke manier tuinen in te richten! 

Ben jij geknipt voor deze baan? Op ZZP basis of in loondienst? Solliciteer direct! Bel ons op 0174-643256 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorjaarsbeurt

Bij de voorjaarsbeurt worden de heesters gesnoeid die in het voorjaar gesnoeid kunnen worden. Er wordt ook oranische bemesting gestrooid zodat de beplanting weer voldoende voeding heeft!

Lees meer...